NYHETER

Fini

Lokum

Utvalda Marshmallow

Dryck

Från Limpex Konfektyr

SOFT CAKES

Från Limpex Konfektyr

Choklad

Från Limpex Konfektyr

Klubbor

Från Limpex Konfektyr

Kakor

Från Limpex Konfektyr

Konfektyr och kolonial på nätet för företag

Välkommen till Limpex Konfektyr, konfektyr och kolonial på nätet. Efter många år på marknaden har vi under årens lopp utvecklat en bra känsla för vad våra olika kunder vill ha. Vi ger dig personlig service i en traditionell anda. I vår butik hittar du alla olika sorter, från klassiskt till de senaste roliga nyheterna. Vi erbjuder godis i alla dess former, snacks, kakor, tuggummi, härliga drycker och andra spännande kolonial varor.


Rikstäckande importör online med gott, klassiskt sortiment till konkurrenskraftiga priser

Hos oss erbjuder vi och levererar alltid till förmånliga priser med högsta kvalitet. Varenda leverans är kvalitetstämplad av oss personal på Limpex och vi står bakom varenda produkt i sortimentet. Vi kan alltså garantera leverans och produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser i hela landet. Vi säjer även gärna vårt sortiment utanför Sverige.

För att tillgå våra priser krävs det en inloggning, det är bara att skapa ett konto så godkänner vi det så fort vi får möjlighet. Vi levererar alla våra produkter kartongvis på pall, och ser till att det når er så fort som möjligt. 

Önskar du att få kontakt med en säljare som kan vägleda dig genom sortimentet och rekommendera produkter för just er eller om ni har några andra funderar vänligen kontakta oss per telefon eller e-mail så kopplar de vidare er.

Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sida. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.